De Coverband


Welkom op de site van De Coverband, de live band voor al je events.
Wil je artiesten boeken voor live muziek voor op jouw evenement of feest, dan moet je zeker bij ons zijn!

Aitor

Live muziek is de passie die hij het liefste deelt met zoveel mogelijk luisteraars. Zonder zijn gitaar zou hij niet weten wat hem draaiende houdt... Aan volledige inzet voor de coverband ontbreekt het hem zeker niet. De sterke figuur die ons allemaal in de juiste richting duwt, op weg naar succes en verbetering. Naast de partyband heeft Aitor een professionele opleiding gitaar aan het conservatorium van Maastricht voltooid en onderricht hij studenten van alle leeftijden in de schone kunsten van het gitaar spelen aan verscheidene muziekscholen. Aldus constant in harmonie met zijn gitaar.

Aitor

Gitarist
Younes

Een pianist die van alle markten thuis is! Met zijn geweldig pianospel kan hij de mooiste ballads nog beter laten klinken. Hij luistert onze live muziek optredens op met zijn lekkere effecten! Maar daar stopt het niet; als er backingvocals nodig zijn is dit de man die van laag naar hoog vliegt. Het meest verrassend is toch wel als hij je trakteert op geweldige beatbox ritmes. Als het coverband feest op gang komt is hij degene die het hevigste staat te swingen op onze live muziek. Hij maakt de partyband compleet!

Younes

Pianist
Niko

Als je een coverband boekt dan moet er een feestbeest bij zijn en dat is het minste wat je kan zeggen van Niko. Hij gaat er helemaal voor; zowel op studio 100 band muziek als op dubstep en drum 'n bass. Maar dat wil niet zeggen dat hij schuw is voor zijn zachte kant... Integendeel, hij verstaat de kunst om je naar het hart te grijpen, als hij een ballad zingt. Hij is gepassioneerd door muziek en doet er alles aan om jouw mee op pad te nemen. Als je zelf even de moed niet heb om te dansen of te feesten is Niko de man die jou komt halen en met je mee danst op onze live muziek. Hij is de entertainer van onze partyband, die nergens bang voor is.

Niko

Zanger
Riccardo

Een echte showman in deze coverband. Hij geniet met volle teugen van alle live muziek die wij brengen. Zonder hem is het feest toch nooit hetzelfde, een echte musthave voor elke partyband. Door al zijn groovy grooves en vette basslijnen laat hij de live muziek swingen! Maar Riccardo kan ook zeer onverwacht uit de hoek komen als hij de rustige nummers moet aanpakken met gedurfde wendingen... Niet te missen bij live muziek op uw feest!

Riccardo

Bassist
Joppe

Als het om shaken en grooven gaat, en je hebt een strakke beat nodig onder je favoriete dansmuziek, dan moet je een drummer zoals Joppe in je coverband hebben. Onze drummer heeft geen schrik van harde rocknummers of rustige ballads. Hij plaatst waar nodig de juiste extraatjes die de live muziek zoveel beter doet klinken, van een cajon voor rustige slows tot een vette kick van het elektrisch drumstel door jouw favoriete dancehits.

Joppe

Drummer

Zoek jij nog een partyband voor jouw feest? Dan ben je hier juist!


De Coverband voor jouw trouwfeest!

Als je op zoek bent naar een bruisende en leuke band voor je avondfeest, trouwfeest, receptie, fuif… dan zit je bij De Coverband aan het juiste adres. Deze feestband uit Limburg brengt vol vertrouwen en met een kwikslag een repertoire van klassieke en moderne party muziek . De dynamiek van deze live band staat er garant voor dat jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt. Bovendien bewijzen we daarenboven dat ongeëvenaarde muzikaliteit geen al te hoog prijskaartje draagt. De coverband inhuren is dus zeker een goed idee!

Wij zorgen voor een avond vullend programma!

  • max 2,5u live muziek
  • Een repertoire met klassieke en moderne dansvloer vullers
  • Professionele P.A. en lichtinstallatie
  • achtergrondmuziek via onze installatie dmv spotify
  • Ruimte voor je eigen muziek verzoeken

Deze feestband van 5 formidabele muzikanten staat onder leiding van Aitor, afgestudeerd met klassieke gitaar aan het Conservatorium te Maastricht en gitaarleekracht van de Muziekonaut. Voor het repertoire put de bruiloft band uit 50 jaar popmuziek. Van Buddy Holly tot Daft Punk; elk nummer wordt met finesse en met een aanstekelijk energie gebracht. Daarbij is leadzanger Niko zijn aandacht volledig op het publiek gericht. Met enthousiasme spoort hij iedereen er toe aan om aan het feest deel te nemen .
De bezetting van de live band, als ook de geluids- en lichtinstallatie kan aangepast worden aan de behoefte van uw evenement en de grootte van uw budget. De band kan gedownsized worden tot 3 leden om uw receptie of kleinere evenementen op te luisteren. Je kan dus de coverband boeken op jouw maat!

Een volledige dag doorbrengen met vrienden, samen lachen, goede muziek spelen een een topfeest bouwen: dat is mijn ideale zaterdag!


Niko